“Meidän vahvuutemme on yhdessä tekeminen!”

"Meidän vahvuutemme on yhdessä tekeminen!"

Turunlahden sanaversomo on lahtelaisen Mintun ja turkulaisen Jennin vuonna Turussa toimiva perheyritys. Kaiken toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, osallisuus sekä yhdessä tekeminen. Vuodet 2017-2021 toimimme yksityisenä perhepäiväkotina Turussa. Kesästä 2021 lähtien toimintamme on keskittynyt sanataidesisältöisten ohjelma- ja asiantuntijapalveluiden tuottamiseen.

Olemme viime vuosina työskennelleet erityisesti yhteisöllisten ja osallistavien sanataidemenetelmien kehittämisen parissa ja tuottaneet useita yhteisösanataidenäyttelyitä. Haluammekin omalta osaltamme tuoda esiin sanataiteen monia mahdollisuuksia mm. osallisuuden vahvistajana, lukemaan innostajana ja hyvinvoinnin lisääjänä. Meidän mielestämme tarinoiden maailmoihin sukeltaminen, kielellä leikittely ja onnistumisen kokemukset sanataiteen parissa ovat ihan jokaisen oikeus!

 

Voit lukea lisää palvelutarjonnastamme nettisivuilta, käydä lukemassa itseäsi kiinnostavista sanataiteen ilmiöistä Turunlahden sanataideblogista tai tutustua yhteisösanataidenäyttelyidemme teoksiin Sanataidegalleria Sanelmassa