INFO AIEMMAT LASTEN LIIKENNEPÄIVÄT NÄYTTEILLEASETTAJAKSI? OTA YHTEYTTÄ!

Turunlahden perhepäivähoidon jo neljättä kertaa järjestämä toiminnallinen koko perheen liikennekasvatustapahtuma Lasten Liikennepäivä valtaa Mannerheiminpuiston hiekkakentän (Turku) lauantaina 1.9.2018 klo: 12-16. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin!

Kentällä nähdään viime vuosien tapaan erilaisia ajoneuvoja, koneita ja toiminnallisia rasteja liittyen liikenneturvallisuuteen ja erilaisiin toimijoihin liikenteessä. Tänä vuonna erityisteemana on kestävä kehitys.

Mukana menossa mm. Vakuutusyhtiö Turva, Lastenliiton Varsinais-Suomen piiri (pisteellä heijastinaskartelua), Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen paloauto, K-Market Puhakan kuljetusauto, Valonia, Föli, Niemi Palvelujen muuttoauto, CAP-Autokoulun autot ja mopo liikennekasvatusrastilla, Remeon jäteauto ja kierrätyspeli, Oili Jalosen hinausauto ja pomppulinna, Turun Seudun Moottoriurheilijoiden motocross-pyöriä, Kuntec ja Turun kaupungin kirjastoauto. Kentällä vierailee myös cityheppa Kullannuppu. Kahvituksesta vastaa Portsan mopokaffela!

Tavattavissa ja halittavissa myös Turunlahden perhepäivähoidon uusi mehiläismaskotti Turpo Pörriäinen!

Turva_Logo_rgbpelastuslaitoslogo_lastenliittovaloniatsmulogooilijalonenKuntec_Logo_RGB
NIEMI_fin_punpuhakkaFöli_logoREMEO_LOGO_VIHRE€_RGB
capautokoulu

Turun kaupungin kirjastoauto